NEREDE YAŞARSAN BOLLUK BEREKETE ULAŞIRSIN?

Doğup, büyüdüğünüz, alışkın olduğunuz, ya da sadece büyüdüğünüz veya “ekmeğimi burada kazanıyorum” dediğiniz yer,  gerçek mali potansiyelinizi ortaya çıkartmak için uygun yer olmayabilir.
Astrokartografi Dünyanın veya bulunduğunuz ülkenin neresinde gerçek anlamda bolluk, berekete ulaşacağınızı gösteren bir teknik. Bu teknikten yararlanmak için doğum tarihi, saati net olmalı. Yarım saat var 3-3,30 arasında doğmuşum diyenlere hatırlatalım astroloji net saatle çalışır, zaman aralıklarıyla değil!
Astrokartografi sadece zenginleşme olanağınızın olduğu yerleri değil, duygusal yaşamınızda mutlu olacağınız, kendinizi daha rahat ortaya koyacağınız, duygusal bütünlük yaşayacağınız yerleri de bulmanıza yardımcı olur. Bazen bu yerlerden biri size tüm iyi olasılıkları sunar. Bazen seyahat etmekten bile kaçınmanız gereken yerler vardır. Bazı ülkelerde, ne kadar çalışırsanız çalışın vasatın üstünde başarı gösteremezsiniz, kimi kentler hasta eder bir türlü iyileşemezsiniz. Bazı kentlerde para kazanmak da biriktirmek de imkansızdır üstelik o bazı kentler en sevdiğiniz yerler de olabilir. Astroksrtografi iyi gelen yerleri de, iyi gelmeyen yerleri de gösterir.
Taşınma olanağınız yoksa bile #astrokartografi ile mutlaka tanışın. Çünkü her şey doğru bilgiye ulaşmakla ve hayal etmekle başlar..