Başkalarına Reiki Gönderirken Biz Yararlanır mıyız?

Reiki öğrencilerimden biri kızınında uyumlanması için randevu alıyor. Uyumlamaya kendiside geliyor ve peş peşe Reiki sorularını sıralıyor.

İlki şu:

-Bir başkasına Reiki yaptığımızda bundan ortamdaki herkes ve biz de yararlanıyoruz değil mi?
-Evet
-Peki bu sayede başkasına yaparak kendi depolarımızı doldurabiliyor muyuz? Kendimizi şarj edebiliyor muyuz? Öyleyse kendimize Reiki yapmamıza gerek kalmaz!

Harika bir yaklaşım! Reiki zaten özünde pratik ve pek çok kolaylıkları olan bir şifa sanatıdır. Bu kadar da pratik olmasa iyi olur.

Bir başkasına Reiki gönderirken bedenimiz şarj olmaz sadece Reiki kullanma kapasitemiz yükselir ve enerjimiz artar. Gittikçe güçleniriz. Bedenimizde bir rahatsızlık varsa veya ortamdaki bir insanın Reiki’ye ihtiyacı varsa dolaylı olarak O kişide yararlanır. Fakat her halikarda başkasına göndereceğimiz Reiki ile kendimizi şarj etmemiz mümkün değildir. Öncelikle amacımız kendimizi de şarj etmek olursa ve günde 12 saat kadar başkalarına Reiki gönderiyor isek bu durumda kendimize de Reiki göndermiş oluruz. Onun yerine kendimize ayrı zamanlar ayırmak hem daha çok işe yarar hem de kendimize özel anla ayırarak reiki yapmak kişisel gelişimimizden, kendimize duyacağımız saygının artışına kadar daa fonksiyonel olur.

Amaç sadece enerji depomuzu doldurmak olmamalıdır. Reiki bu kadar kısır bir şifa alanına sahip değildir. Reiki’nin alanı son derece geniştir.

-Ruh sağlığımızı korumak ve şifalandırmak.
-Kişisel gelişim sağlamak.
-Ruhsal gelişim sağlamak.
-Beden sağlığımızı şifalandırmak ve korumak.
-Zihin sağlığımızı şifalandırmak ve korumak.
-Yaşam alanlarımızı şifalandırmak ve korumak( evliliğimizi, paramızı şifalandırmak ve korumak gibi)
-Çocuklarımızın ruh, beden ve zihin sağlıklarını şifalandırmak ve korumak..

Ve burada yazamayacağım kadar çok geniş alana sahiptir.

Sadece kulaklarınıza vereceğiniz birkaç dakikalık Reiki ile orta kulak iltihabını giderebilirsiniz ama bir başkasına Reiki verirken yararlanacağınız Reiki ile bu iyileşmeyi ancak kısmen sağlayabilirsiniz.

Reiki öğrencisi iseniz kendinize özel zamanlar ayırın. Dinlenmek, eğlenmek, Reiki yapmak, çalışmak gibi zamanlarınızı dilimleyin. Böylece kendi kendinizin yaşam koçu da olacaksınız. Kendinize daha çok değer verecek, başkalarının da daha çok değer vermesini sağlayacaksınız. Işıklı mutlu ve sağlıklı günler.

SU KARAKUŞ

İletişim: astrolojikulubu@gmail.com

WhatsApp Hattı: 0 (505) 010 70 59