Ekim Hangi Burca Ne Getirecek ?

MÜLK SAHİBİ OLMAK İÇİN ŞİFA CÜMLELERİ

Ekim Hangi Burca Ne Getirecek ?Bir çok insan mülk sahibi olmak ya da kendi evini yapmak amacındadır. Bir nevi öğrenilmiş hedeftir ama içgüdüsel olarak başımızı sokacak güvenli bir alana gereksinim duyarız. Kimi insan maceracıdır, kimileri kolay sıkılır tek bir alanda uzun yıllar yaşayamaz, kimileri Dünyayı gezip kendini geliştirir, önceliği budur. Benim hayranlık duyduğum bu gruplardır, korkusuz, cesur, risk almayı bilenler.
?Eğer mülk sahibi olmak gibi bir dileğiniz varsa önce ne istediğinizi bilmelisiniz. Birbiriyle çelişen dilekler ve davranışlar hedefe ulaşmanıza engel olur. Örneğin kiralık evinden çıkmak zorunda  kalan bir tanıdığım, ev sahibinin avukatını arayarak, “bulamazsam hemen çık diye zorlamayın beni” dedi. Avukat da “elbette tolerans gösteririz” diye cevap vermiş. Bir yandan ev bulacağınıza inanıp, diğer yandan bulamayacağınızı savunan davranışlar birbiriyle çelişen düşüncelerdir, hedefi engeller. “İsteğim evi gecikmeden bulmak için şifa gönderiyorum” cümlesi ve shamballa çok işe yarar.
?İnançla bir şeye konsantre olduğunuzda engellerin % 50’si aşılmış demektir. Gerisi için benim en sık kullandığım yöntem #shamballa
“Hayalimdeki eve sahip olmak veya mülk sahibi olmak için şifa gönderiyorum cümle kalıpları yeterli.
?Dileklere hızlı müdahale eden bir şifa öğretisi. Düşünce çelişkileriniz varsa önce onları gideriyor, dilekleriniz hakkında netleşmenizi sağlıyor. Örneğin benim uzun yıllar karavan ev  sahibi olma hayalim vardı. Shamballa yaparken fark ettim ki bu kadar küçük alanlar videolarda güzel, fakat yaşarken sıkıcı. O nedenle karavan sahipleri uyku dışında sürekli dışarda olmak istiyor. Tiny House ( küçük evler) için de durum aynı. Dolayısıyla bu gerçek benim henüz tam bulamadığım başka bir arayışa yönelmemi sağladı. Bir yandan da yaşadığım evden o kadar memnunum ki ve o kadar köpek kedi benim gitmemle mağdur olur ki bir başka yere taşınma arzuma bu düşünceler engel oluyor. Çelişkili düşüncelerde kazanan taraf baskın olan düşüncedir. Sizde de var mı bu tür çelişkili düşünceler? Psikolojide buna bazen istenen iki halin çatışması (veya istenmeyen iki halin çatışması ) deniliyor.