2020 Burç Yorumlari- Yeni Yil Mutluluk Getirsin.

 

Ay Tutulması Haftası Burç YorumlarıUzman astrolog Su Karakuş

www.sukarakus.com

 

 

Her hakki saklidir

KOÇ: Kariyer, otoritelerle ilişkiler ve statü alanında altın yıllarınızdan birini yaşayacaksınız. Jüpiter yılın büyük bir kısmını kariyerinizle ve otoritelerinizle ilişkilerinizi destekleyerek geçirecek. Köklü değişiklikler yapmanızı sağlayacak zira Plüton Jüpiter kavuşumu da zaman zaman etkisini hissettirecek.  19 Aralık’dan itibaren Jüpiter’in Kova burcuna geçişiyle kariyerinizin size sunduğu nimetlerde yararlanabilmek için ekip çalışmalarının ne denli önemli olduğunu anlayacaksınız. Ve elbette arkadaş çevrenizi genişletmenin de.

Satürn 2020 yılında 2 ayrı alanda disiplin ve dürüstlük bekliyor. İlki elbette kariyer. Ancak son 2 yıldır zaten bu alanda kendinizi eğitiyorsunuz bu nedenle, 22 Mart-1 Temmuz arasında arkadaşlık alanınıza geçen Satürn yalnızlığın tadını çıkartmaya zorlayacak. Öte yandan eğlence seviyor, yalnız kalmaktan hoşlanmıyorsunuz. Yeni eğlence alanları bulmak için 1 Temmuz’dan itibaren yeniden baskının ortadan kalktığı bir dönem yaşayacaksınız. 17 Aralıkdan itibaren dostluklar konusunda seçici davranmak düsturunuz olacak.

2020’de tam 4 Ay tutulmasi hayatina yön verecek. Tamamlanmalar sonlanmalar yili olacak bir anlamda 2020. Yila ev almak, satmak, eve ilgili değişiklikler yapmakla başlayacak, yaz aylarindan itibaren eğitim ve dünya kültürlerini tanimak, medyada var olmak gibi alanlara yöneleceksiniz. Her iki tutulmada Türkiye’yi gölgesi düşerek etkileyecek dolayisiyla hayatinizi köklü şekilde değiştireceksiniz. Firsatlar ayağiniza gelebilir ama firsati bekleyen değil, görür görmez değerlendiren kazanir. ve firsat bazen sizden iyilik bekleyen biridir. Yaz ilerlerken kavurucu sicaklar yaşanirken artik kariyerinizle ilgili bir adim atmaniz hatta köklü bir değişiklik yapmaniz gerektiğini düşündürecek olaylar dizi yaşanacak. Nede olsa Güneş tutulmasininda etkisiyle yenilenmiş, tazelenmiş hissedeceksiniz. Sonbahar iletişim biçiminizi veya iletişim araçlarnizi yenileme zamani. 4. ay tutulmasi arabanizla, komşularinizla, kardeşlerinizle ilişkinizi yeniden değerlendirmenizi isteyecek. Bu sirada umarim kendi aynaniza bakmayi ve özeleştiri yapmayi unutmazsınız. Arabanızı yenilerken, yeni bir çevrede var olurken, kardeşlerinizi affederken kendi hatalarınızı da görmeli, kendinizi de affetmeli ve yenilenmiş bir koç olarak yola devam etmelisiniz.

2020 birbirinden kiymetli 2 Güneş tutulmasini bize hediye ediyor. İlki  21 Haziran da yengeç burcunun 0.derecesinde. Güneş tutulmalari her zaman yükselme, yenilenme ve yaşamimizda en güzel olarak hatirlayacağimiz olaylar yaratir. Yengeç burcundaki Güneş tutulmasi ev almak, evi değiştirmek, bakici almak gibi evde konfor sağlayacak yenilikleri ifade eder. Elbette bakimini üstleneceğiniz, doyurmaktan keyif duyacağiniz canlilar da tutulmanin hediyelerine dahildir.

Yilin son Güneş tutulmasi 14 Aralikda seyahat ve eğitim alaninizda gerçekleşiyor. Ticaret veya medya gibi alanlarda yükselmek üzere sözleşmeler yapabilirsiniz. Bu sirada Mars burcunuzdan destek vereceği için azimle çabaladiğiniz bir konuda, tüm hayatinizi ilgilendiren bir alanda başariya ulaacaksiniz. Evlenmek ve yurt dişina taşinmak bir ihtimal. Eğitim almak üzere büyük bir sinavi başarmak da başka bir ihtimal. Yili kazançlarla kapatacaksiniz. Yeni yilin size mutluluk getirmesini dilerim.

 

BOĞA: Şans bu yıl seyahatler, eğitim ve medya alanından gülümseyecek. Tanınma yolunda ilerlemenizin en kolay olduğu bir yılı geçireceksiniz.  Üstelik hayatınız köklü şekilde değişecek. Dünyayı geziyorsanız hayata bakış açınız, eğitim alıyorsanız statünüz, fobileriniz varsa hepsi değişecek. 19 Aralıkdan itibaren  kariyerinizle ilgili büyük şanı işte bu eğitimler ve seyahatler, medya çalışmaları sayesinde kazanacaksınız.

Satürn 2020 de 2 burcu ziyaret edecek. Bu ziyaret 22 Mart’a dek ve 1Temmuz-17 Aralık arasında düzenli seyahatler, disiplinli bir eğitim yaşamı ve kariyer planınıza uzanan yolculukta sağlam bir temel oluşturmanızı sağlayacak. 2020’nin diğer dönemlerinde ise yalnızlıkla tanışmak, seçkin dostlarla birlikte olmak ve dileklerinizi kendiniz gerçekleştirmek üzere kararlar alacaksınız Kurallarınız 2020’de bir çok alana yayılacak.

2020 de 4 ayri Ay tutulmasi yaşanacak. Olağan durumda bu sayi 2 dir. Yilin başinda yakin çevrenizle ve kardeşlerinizle ilişkiniz çoktan değişmiş olacak. Belkide en iyisi bir kitap yazmaya karar vermektir. Reklaminizi yaparken yanlişliklari fark edecek ve doğruya yöneleceksiniz hem de köklü bir şekilde değişerek. Yilin 2. ay tutulmasi yaz başinda borçlarin ödenmesi, yeni kredilerin alinmasi ve elbette piyango gibi şanslarin yakalanmasi anlamina geliyor. Fakat sadece bu kadar değil. Ameliyat olmak ve bir takim sağlik sorunlarindan kurtulmak için ayni döneme mecbur kalabilirsiniz. Bu noktada kişisel danişmanlik da almanizda fayda var. 3 Ay tutulmasi Oğlak burcunda yani eğitim ve seyahat alaninizda köklü değişiklikler yaratacak. Şans mi ayağiniza geliyor yoksa istemediğiniz bir şeye sürükleniyor musunuz bunu ayirt etmek için kalbinizin esini dinlemeniz gerekecek. Kasim sonlarinda İkizler burcunda gerçekleşen Ay tutulmasi, mali konulardaki kaygilariniz son noktayi koyacak. İşsizler ve geliri olmayanlar için iş ve gelir vaad eden bu tutulma, süreklilik ve düzen de vaad ediyor. Değerlendirmeyi unutmayin.

21 Haziran da ve 14 Aralikda birbirinden değerli 2 Güneş tutulmasi yaşamimiza işik gibi doğacak. İlk tutulma yengeç burcunun 0 derecesinde doğuyor. Yeniayin eşlik ettiği Güneş tutulmalari daima yenilik vaad eder. Yeni bir çevrede yeni komşular edinerek yaşamak içsel mutluluğu, beslenme düzenini ve bakiminizi üstlenen birilerinin sağlayacaği konforu çağriştiriyor. Çevrenize sahip çikmanizda olası çevrenizin sizi sahiplenmesi de. Her koşulda birlikten güç doğacak.

14 Aralik da zenginleşmek, ekstra gelir kazanmak, kredi gibi varliklardan yaralanmanizi sağlamak üzere yeni anlaşmalar yapmaya teşvik eden bir Güneş tutulmasi gerçekleşiyor. Tutulma sayesinde geçmişten bu yana kendinizi suçladiğiniz kizdiğiniz ne varsa ondan kurtulmak da mümkün olacak ve ruhunuz artik yeniden dinginleşmeye karar verecek. 2021’e mutlu ve kararli bir yil geçirmiş olarak gireceksiniz. Gezegenlerin konumlarini iyi değerlendirdiğiniz bir yil olmasini dilerim.

 

İKİZLER: Her yıl bizim hangi alanda şanslı olduğumuzu belirleyen bir planet var: Jüpiter. Bu yıl başkaların kaynaklarından yararlanmak, sponsorlar edinmek,  kimi paha biçilmez şeyleri bedava elde etmek, piyango kazanmak gibi konularda Jüpiter’in desteğini alacaksınız. Hatta bakış açınızı değiştirecek, köklü değişiklikler sağlayacak ameliyatlar, derin duygular ve gizemli öğretilerle tanışacaksınız. 19 Aralık’dan itibarense şans artık çeşitli kariyer fırsatları sunarak karşınıza çıkacak.

Satürn seyahatlerinizi ve eğitim alanınızı sınavdan geçirirken, 22 Mart’a dek ve 1 Temmuz-17 Aralık arasında ödemeler, krediler, borçlar ve ameliyatlar gibi zorlayıcı alanlarda disiplin bekleyecek. 2020’nin diğer zamanlarındaysa, seyahatler, dünya turları, yurt dışı ticaret gibi alanlarda üstünüze baskı hissedeceksiniz. Özgürlüklerinize kısmen mola verilecek.

2020’nin Ay tutulmalari biraz tehditkar, biraz şans getiren cinsten. Ve bu yil 4 ay tutulmasiyla ortalamanin üstünde duygusal ve değişmeye hazir görüneceğiz. Ocak ayinda gerçekleşen ilk Ay tutulmasiyla mali konularda yetersizlikleri ve gelir kaynaklarini sorgulayacaksiniz. Köklü bir değişiklikle iş alaninizi sektörünüzü değiştirip bambaşka alanlarda var olabilirsiniz. Haziran başinda evlilik ve ortakliğinizi ya da yakinlarla ilişkinizi gözden geçirmek üzere bir dürtü hissedeceksiniz. Yalnizsaniz bunu sorgulamak ve evlenmek de mümkün. Ortak yaşamin tadina varirken akabindeki  Ay Tutulmasi gelir-gider dengenizi sağlamak üzere sponsorlarla çalişmayi akliniza getirecek. Belkide artik yetersiz gördüğünüz sponsorlarin bir açiğina rastlayacak, bambaşka biriyle çalişma karari alacaksiniz. Kasim sonunda burcunuzda gerçekleşen Ay tutulmasi görünüşünüzden, yaşam stilinize kadar bir çok şeyi evriltmeniz anlamina geliyor. Bambaşka biri olarak adeta yeniden doğacaksiniz. Yeni ve sade halinizi daha çok benimseyecek, dürüstlük, ilkeler ve erdemler üstüne bir yaşam düzeni kuracaksiniz.

21 Haziran da yengeç burcunun 0. derecesinde yilin ilk ve güzel Güneş tutulmasi gerçekleşecek. Mali gelirlerinizi yükseltmek veya ilk maaşinizi almak için daha özel bir dönem bulunamaz. Köklü değişikliklerin de tutulmaya eşlik edeceği düşünülürse gerçekten özel bir tutulma olacak. Parasizliktan şikayet ediyorsaniz bu dönemi kaçirmayin ve gerekirse iş değiştirin.

14 Aralik da Yay burcunda gerçekleşecek Güneş tutulmasi evlilik veya iş ortakliği kurma karari almanizi sağlayabilir. Bu süreçte arkadaşlarinizin desteğini alacaksiniz ve ortak amaçlar için çalişacaksiniz.  Yalniz hissetmeyeceğiniz bu dönemde, yeni danişmanlarla çalişma firsati da bulacaksiniz. Yil biterken mutlu ve hedefe ulaşmaiş olmak rahatlatacak. Esenliklerle dolu bir yil dilerim.

YENGEÇ: Jüpiter tüm yılı evlilik ve ortaklık alandaki sorunlarınızı çözmek üzere şans dağıtarak geçirecek. İş ortaklıklarına sıcak bakacağınız bu evrede, birkaç evlilik teklifi birden almak kafanızı karıştırabilir. Evlenmeden önce evlilik hakkındaki tüm düşünce ve görüşlerinizi değiştirecek olaylar yaşayabilirsiniz. Plüton köklü değişiklikler yaratırken, yakı çevrenizin sizi algısı da değişecek. 19 Aralık’dan itibaren bol bol seyahat edecek, yeni eğitim olanaklarını değerlendireceksiniz.

Satürn’ün yakınlarla ilişkiler alanından yaptığı baskı 2020’de devam etse de, 22 Mart-1 Temmuz arasında nefes almanızı sağlayacak bir gelişme olacak. Para biriktirmek, düzenli ekstra gelirler kazanmak, kredi ödemelerinizi düzenli hale getirmek gibi toparlayıcı bir düzene geçeceksiniz. 17 Aralık’dan itibaren evlilik ve ortaklık ilişkinizi tamamen yenilemiş ve temelleri sağlamlaştırmış olmalısınız. Böylece baskı kalktığında artık yıkılmaz bir yuvanız olduğunu herkese kanıtlayacaksınız.

Ay tutulmalari 2020’de herkes gibi sizi de değiştirecek. Ama herkesten önce sizi değiştirecek zira ilk Ay tutulmasi Ocak ayinin ilk yarisinda burcunuzda gerçekleşiyor. Biraz sert etkiler taşimakla birlikte sürprizler ve yeniliklerde getireceği için genel olarak iyi bir tutulma. Görünüşünüzü ve başkalari üstündeki imajinizi yenilemekle başlayacaksiniz. Duygu alişverişinizden, duygusal tepkilerinize kadar her şey değişecek, yenilenecek. Evle ve annenizle ilgili  şeyleri de siraya koyun hepsi yenilenmeli, gözden geçirilmeli. 20202ye hizli başlayacaksiniz.

Haziran başinda iş yaşaminizin işlevini kaybetmiş yanlariyla vedalaşacak, emeklerinizi başka yönlere kaydiracaksiniz. İşsiz kalmak veya uzun zamandir aradiğiniz işi bulmak ihtimaller. Bir çok talihsizlik üst üste gelecek belki çok naif olduğunuz için gücünüzü kaybetmiş, sevilmiyor, yalniz kalmiş hissedeceksiniz. Oysa yenilenmek için bazen evrenin bize aşiri yüklenmesi gerekiyor. Bu dönemi güçlü ve mücadeleci bir şekilde atlatmayi başarirsaniz, Temmuz sonuda evlilik ve ortaklik alaninda Ay tutulmasi bu kez gülümseyecek. Köklü değişiklik yapamayabilirsiniz ama en azindan uygulanabilir kararlar alacaksiniz. Duygulariniz bir kez daha kabaracak ve arinacaksiniz. Yilin son Ay tutulmasi kişisel gelişim alaninizda. Bunca travma veya duygusal yükselişlerden elbette bir ders almiş olacaksiniz. Yikilmadiniz ve hatta daha da güçlendiniz. İkizler burcundaki Ay tutulmasi sizi bir meditasyon tekniği veya yoga gibi bir ruhsal sporla taniştiracak. Hiç düşünmeden katilin. Rahatlamak ve dinginleşmek için başka hiçbir şeye ihtiyaciniz olmayacak.

21 Haziran 1 ay öncesinden 1 ay sonrasina kadar olan evre hayatiniza altin harflerle yazilacak. Yengeç burcunun 0.derecesinde gerçekleşen Güneş tutulmasi görünüşünüzü, statünüzü ve sosyal imajınızı  değiştirecek. Öyle bir değiştirecek ki siz bile kendini tanıyamayacaksınız. Evlilik de mümkün, kariyerde yükselmek de.

Yilin son Güneş tutulmasi Aralik ortalarinda yay burcunda gerçekleşecek. İş ve sağlik konunda büyük adimlar atacaksiniz, sözleşmeler yapacaksiniz ve geçmişten bu yana gelen hedeflerinize ulaşacaksiniz. Öte yandan kariyerinizle ilgili beklentilerinizi gerçekleştirecek azmi ve enerjiyi de kendinizde bulacaksiniz. İş yaşaminizdai tüm değiiklikler için yöneticileriniz destek verecek. Mutlu bir yil sonu yaşanacak özetle. Tüm yili iyi değerlendirmeniz ve mutluluğunuzu tüm yila yaymaniz dileklerimle.

 

ASLAN: 2020 yılında en şanslı olduğunuz alan iş ve sağlık. Aynı şekilde en çok köklü değişiklikler yapacağınız alan da iş ve sağlık. Bol müşteriler veya bol iş teklifleri özgüven pompalayacak. Öte yandan bulunduğunuz sektörü değiştirmek de ihtimallerden. Köklü değişiklikler hayat görüşünüzü değiştirip, iş yaşamınıza farklı açıdan yaklaşmanızı sağlayınca, sağlığınızda doğal olarak değişecek. 19 Aralık’dan itibaren Jüpiter evlik ve ortaklık alanınıza geçerek, evlenme veya ortaklık kurma ihtimali sunacak.

Satürn iş alanınızda uzun bir zaman geçirdi. Bazen sıkıntı yarattı bazen düzen sağladı ama her koşulda konumunuzu sağlamlaştırdı. 22 Mart-1 Temmuz arasında evlilik ve ortaklık alanınıza geçerek yakınlarla ilişkilerinizde bazı zorluklar yaratacak. Ayrılık belki de ilk kez aklınıza gelecek. Veya bir aşkı yalnız yaşamak zorunda kalacaksınız eşiniz uzaklara gitmek durumunda kalacak. 1 Temmuz-17 Aralık arasında sorunlar azalmış veya çözümlenmiş görünse de,  17 Aralık yaklaşırken üstü örtülen dertler yeniden ortaya çıkacak. İlişkinizi sağlamlaştırmak üzere bu süreçten itibaren önünüzde uzun 2.5 yıl var. Sabırlı olmayı ve tahammülü öğreneceksiniz. Jüpiter’in de katkılarıyla.

Ocak başinda gerçekleşen Ay tutulmasi kişisel gelişim için adeta zorlayici bir etkiye sahip. Mutlaka iş yaşaminizda köklü değişiklikler gerçekleştirecek, ezgilerinize önem verecek ve kismen rahatlayacaksiniz. Haziran başinda aşk ve çocuklarinizla ilişkileriniz hakkinda uzun uzun düşünecek, gerilecek ve son kararinizi vereceksiniz. Oyunuzu özgürlükten yana kullanmalisiniz. Temmuz başinda neşe veren bir tutulma var. Büyük ihtimalle ofisiniz için ihtiyaciniz olan eleman, yönetici, güvenlik sistemi vs tamamlanacak. Hem de bu kadar kolay olmasina şaşiracaksiniz. Sürprizlerin gücüne inanacaksiniz. Kasim ayi biterken son Ay tutulmasi yaşanacak. Bu kez dostlarinizi elemek isteyecek, kimi dostlarla iletişim alaninda işbirliği veya ortaklik yapacaksiniz. 2020 hayatinizin baştan sona değiştiği bir yil olacak. Daha sağlikli, daha konfrolu bir yaşama geçiş yapilacak ama süreç kolay değil, manevi gücünüzü işte bu dönemlerde göstermeniz gerekecek.

21 Haziran da yilin ilk Güneş tutulmasi Yengeç burcunun 0.derecesinde yaşanacak. Kişisel gelişim açisindan yaz aylari önem taşiyor. Bilinçaltinizi temizletmek, yeni bir ruhsal gelişim tekniği öğrenmek hayatinizi değiştirebilir. Hiç olmadiğiniz kadar dingin ve sağlikli hisedeceksiniz.

14 Aralikda yay burcunda gerçekleşecek Güneş tutulmasi bir milat yaratacak. Aşk, beklediğiniz bebek müjdesi veya iyi bir proje Aralik başindan sonuna dek karşiniza çikacak. Sözleşmelerin önem kazandiği bu evrede yurt dişinden veya uzaktaki dostlarinizdan büyük destek alacaksiniz. 2020 geldiği gibi iyi bitecek. Mutlu bir yil dilerim.

BAŞAK: Aşk alanınızda büyük büyük olayların gerçekleşeceği özel yıla başlıyorsunuz. Jüpiter hayran kitlenizin artmasını sağlarken, Plüton köklü değişiklikler getirecek. Aşka bakış açınızda değişebilir, ilişki yaşama biçiminizde! Satürn’ün yılın bir kısmında endişe kaynağı olacağı kesin ancak eğer negatif düşüncelerinizi susturabilirseniz gerçekten hedefe ulaşabilirsiniz.  Aşkla ilgili gelişmeler istediğiniz gibi giderse, 19 Aralık’dan itibaren iş ve sağlık yaşamınızda 12 yılın en özel dönemi başlayacak.

Dostunuz Oğlak burcunda uzun yıllar geçiren Satürn çocuklarınızla ilişkinizde daha verici ve disiplinli olmanızı, sorumluluk üstlenmenizi sağlamıştı. 22 Mart-1 Temmuz arasında birikim yapmak, borçları ödemek, alacak-verecek meselelerine odaklanmak için müthiş bir konsantrasyon sağlayacak. 1 Temmuz-17 Aralık arasında tekrar aşk ve çocuklar alanına geçerek yalnızlığın tadını çıkarırken güçlenmenize yardım edecek. 17 Aralıkdan itibaren hem ekstra gelir kazanmak hemde birikim yapmak hiçde zor olmayacak.

2020 Ay tutulmalarinin bol olduğu bir yil. Dolayisiyla duygular bir zirveye çikacak bir yerin dibine girecek. Kontrolü kaybetmek çok kolay. Manevi gücü yüksek olan, zorluklardan gelen deneyimli inanlar bu süreçten yararli çikacak. Ocak ayinin başlarinda arkadaşlik ve ekip çalişmalari alaninda köklü değişiklikler yapmaniz gerekecek. Belki de dilekleriniz değişecek, hayatiniz değişecek. Öte yanda seyahatler, kent dişina taşinmak, yeni bir aşka başlamak gibi heyecan verici gelişmelerde bu sürece eşlik edecek. Haziran başinda ev ve yuva alaninda sert etkiler başliyor. Ev kazalarindan dekorasyona, komşularla  ilişkilerden, evin zarar göreceği durumlara kadar pek çok konuda dikkatli olmaniz gerekiyor. Sevgisizliğin Dünyaya yayilmiş olduğuna kanaat getirecek ve dibe vursaniz bile yeniden güçlenerek yükseleceksiniz. Temmuz başinda sürpriz bir aşk veya bebek sahibi olmak ya da yeni projeleri tamamlayip görücüye çikartmak gibi heyecanlar saracak. Temmuz ayini iyi değerlendirmeliniz. Kasim sonunda son tutulma da gerçekleştiğinde kariyerinizle ilgili büyük bir karar alip o iletişim aracina sahip olmaniz gerekecek. Hem avantajli bir alişveriş yapacaksiniz hem de uzun süre kullanacağiniz bir maliniz olacak. 2020 hayatinizi köklü şekilde değiştirecek, yüreğinizi hoplatacak bir dizi Ay tutulmasiyla sizi heyecandan heyecana sürüklese de yil biterken bir çok şeyi başarmiş ve yenilenmiş hisedeceksiniz.

Haziran Güneş tutulmasi yeni ve şefkatli arkadaşlari hayatiniza taşiyacak. Onlarla birlikte var olacak, birlikte güçleneceksiniz. Yeni hedeflerin peşinden birlikte koşacak, dileklerinizi beraber gerçekleştireceksiniz.

Aralik ortalarinda ise yeni bir eve taşinmak veya mülk almak üzere harekete geçmelisiniz. Kredi, miras gibi ödemeler elde edecek ve istediğiniz mülkü bulacaksiniz. Evle ilgili tüm değişiklikler yil sonunda mümkün hale gelecek. Değerlendirmelisiniz.  Yeni yilinizda mutluluklar dilerim.

TERAZİ: Mülk sahibi olmak ve hayatınızı köklü bir şekilde değiştirmek mi istiyorsunuz. Öyleyse 2020’yi iyi değerlendirmelisiniz. Jüpiter birden fazla seçeneği karşınıza çıkaracak ve seçim yapmak da zorlanacaksınız. Öte yandan eğer köklü bir değişiklik yapmaktan korkmazsanız seçeneklerin en iyimser gelecek sunanın tercih edin. Elbette bu seçenek sorunları da barındırıyor. Aşılması kolay olacak hiç endişelenmeyin. Mülklerle ilgili gelişmeler tamamlanınca ve ailenizle ilişkileriniz iyileşince 19 Aralık’dan itibaren aşk yaşamınızda büyük şansı beklemeye başlayabilirsiniz.

Oğlak burcunda son 2 yılını geçiren Satürn ev ve yuva konusunda epey sıkılmanıza, ailenizden baskı görmenize neden olmuştu. 22 Mart-17 Aralık arasında bir süre nefes almanızı sağlayacak ve baskıyı ortadan kaldıracak. Bu süreçte öğrendikleriniz epeyce işinize yarayacak. Öte yandan aşk konusunda daha seçici ve dikkatli olma karar alacaksınız. Bu karar sizi uzun bir yalnızlık dönemiyle de tanıştırabilir. 1 Temmuz-17 Aralık arasında aşk yaşamına değil aile içi ilişkilere yeniden odaklanacaksınız. Sorumluluklarınızı genişletmeniz ve getirisi olarak daha güçlü ve sağlam aile bağları kurmanız mutluluk verecek.

Ocak ayinin başlarinda kariyerinizle ilgili sert kararlar almaniz kaçinilmaz zira ilk Ay tutulmasi yaşanacak. Öte yandan malikonularda ve yuvanizla ilgili düşüncelerinizi gerçekleştirmekte şanslisiniz. Düşlerinizi gerçekleştirmenin bir yolunu da bulacaksiniz. Bu zor tutulmadan kolayca çikacaksiniz. Haziran başinda yakin çevrenizi değiştirip taşinmak veya iletişim biçiminizi değiştirmek çok mümkün. Koşullar sert ve yöneticiniz Venüs retro olsa da o günlerde mutlaka bu değişikliği yapin. Aksi halde daha zor koşullarda mutsuz olduğunuz bir çevrede kalmaniz gerekecek. Temmuz başinda Ay tutulmasi ev ve yuva alaninizda sürpriz gelişmeler sağlayacak. Aniden aradiğiniz evi bulmak veya mülk sahibi olmak çok olasi. Kasim sonundaki son Ay tutulmasinin hediyesi ise ülke değişikliği veya ticari yaşama başlamak. Her neye başlayacak veya sonuç alacaksaniz ürünleriniz üzün süre toplayacağinizdan emin olabilirsiniz. 2020 4 zorlu Ay tutulmasi getiriyor ama hediyeleriyle birlikte.

21 Haziran da kariyer alaniniz da bir Güneş tutulmasi gerçekleşecek. Tutulmanin getirisi elbette yeni bir kariyer firsati. Belki yükseleceksiniz, belki de ilk kez önemli bir mevkide işe başlayacaksiniz. Yöneticilerinizle ilgi sevindirici gelişmeler de cabasi. Bu muhteşem dönemi iyi değerlendirin.

14 Aralik da gerçekleşecek Güneş tutulmasi yakin çevrenizi tamamen değiştirmenizi, özel bir sözleşme ile evlenmenizi sağlayabilir. Çeşitli sunumlarla adinizi duyurmaya başlayabilirsiniz. Yil biterken çigin fikirlerinizi eyleme geçirebileceksiniz. Evlenmek veya einizde destek almak da katki koyacak. Yeni yilinizda büyük mutluluk sizinle olsun dilerim.

AKREP: Yakın çevrenizi bir şekilde genişletmeniz, Jüpiter’in size tanıdığı geniş çevreyle genişleme, büyüme fırsatını değerlendirmeniz gerekiyor. 2020  içinize kapanacağınız bir yıl değil, tam tersine dışa dönük geçirmeniz gereken bir yıl. Sunum yapmak, kitap yazmak belki de bir radyo programında yer almak için sosyal fobilerinizden kurtulacaksınız çünkü yöneticiniz Plüton çevrenizi köklü bir şekilde değiştirmenizi sağlayacak. 19 Aralık bu değişimi tamamlamanız için son tarih olmalı. Bu tarihten itibaren mülk edinmek ve yuvanızda sıcaklığı yaşamak asıl hedefiniz olacak.

Satürn yakın çevrenize karşı daha dikkatli ve çekingen davranmanız hatta yalnızlığı seçmeniz için uzun bir sınavdan geçirdi. Kardeşlerle ilişkilerinizi gözden geçirdiniz veya onların sorumluluğunu aldınız. 22 Mart-1 Temmuz arasında sorumluluk alanlarınız değişecek ve aile içinde omuzlarınıza yük almanız gerekecek. Bir ön egzersiz olarak aslında 2 yıl sürecek bir evrenin bu ilk döneminde Satürn’ün sizden ne beklediğini iyi anlamaya çalışın. Üsteleneceğiniz sorumluluklar 1 Temmuz-17 Aralık arasında iyice azalsa da, 17 Aralık’dan sonra hayatınızda yeni bir sayfa açılacak. Mülk edinecek veya bir takım yatırımlar yapacaksınız.

2020 Yilinin Ay tutulmalari hem sayica fazla, hem de sert etkileri var. Bunun anlami şu: hayatlarimiz köklü bir şekilde değişecek. Değişim Ocak ayinda başliyor. Yurt dişina taşinmak, kent değiştirmek, eğitim hayatiniz tamamlayip iş yaşamina atilmak gibi hedefler varsa Ocak ayinda koşullar zorlayacak ve düşleri gerçekleştirmek için o zorlayici koşullardan yararlanmaniz gerekecek. Hani hayra olan şeyler vardir ya. Üstünüzdeki baski arttikça nihayet harekete geçebileceksiniz. Haziran ayinda bu kez mali konularda bir kriz yaşanacak. Çocuklarinizin ve partnerinizinde bu krizde etkisi büyük. Sonuçta artik işlevini kaybeden gelirlerden vazgeçip daha çok kazanmak üzere bir adim atacaksiniz. Temmuz başinda bol sürprizli bir Ay tutulmasi yakin çevrenizi tamamen değiştirmenizi sürpriz insanlarla tanişmanizi sağlayacak. Ünlü kişilerin ortaminda olmak havanizi değiştirecek. Kaim sonunda aon Ay tutulmasi gerçekleşiyor. Bu kez başkalarinin parasini yönetmek veya ek gelirler kazanmak gibi hedeflerinize ulaşacaksiniz. Tabii böyle bir hedefiniz yoksa, hayal kuruyor ama eyleme geçmiyorsaniz Ay tutulmasinin sizin için yapacaği bir katki yok. 2020 boyunca eyleme geçmekte kararli olun.

21 Haziran da dostunuz yengeç burcunun 0.derecesinde gerçekleşen Güneş tutulmasi, yeniden eğitim siralarina dönmenizi veya akademik kariyer yapmanizi sağlayabilir. Medyada var olmak ya da taninmak, yurt dişi seyahat etme şansi bulmak gibi gelişmeler de sevindirici olacak.

14 Haziran da yilin son Güneş tutulmasi finans ve özgüven alaninizda gerçekleşiyor. Bir yandan yeni gelirler kazanacaksiniz bir yandan da bu gelirlerin sürekliliğinin olmasina sevineceksiniz.  İş arkadaşlarinizinda desteği ile beklediğinizden daha yüksek miktarda paralar kazanabileceksiniz. Yil biterken özgüveninizde yükselecek. 2020 uğurlu gelsin.

YAY: Yöneticiniz Jüpiter 2019’da burcunuzu ziyaret ederek hem size hem tüm burçlara özel fırsatlar tanıdı. Değerlendirdiyseniz 2020 size para ve özgüven vaad ediyor. Fakat bu para havada gelmeyecek çalışıp kazanmanız gerekiyor. Kazancınızın artacağı bu evrede daha fazla gelir elde etmek üzere alanınızı genişletebilir, kazanma konusunda köklü değişiklikler yapabilirsiniz. 19 Aralıkdan itibaren kazancınızı yeni ve geniş bir çevrede paylaşmak, çoğaltmak ve tanınmak üzere değerlendirebileceksiniz.

Mali konularda dikkatli olmanız gereken evre 22 Mart-1 Temmuz arasında mola vererek rahatlatacak. Ancak 1 Temmuz-17 Aralık arasında yeni sıkıntılar, belki aşırı tutumlu davranma çabası zorlayıcı ve bir o kadar öğretici olacak. Para biriktirmeyi başarırsanız 17 Aralıkdan itibaren çevre değişikliği yapabilirsiniz. Yeni kalabaliklar sizi bekleyecek.

Kazanmak, kazandiğin parayi harcamak güzel. Ama başkasinin kaynağini kullanmak, sponsorlar bulmak bazen herkes için kolaylaştirici. Bu konuda özel bir deneyimi 2020 yilinin hemen başinda yaşayacaksiniz. Ya ekstra gelir kazanacak ya da borçlarinizi ödemek için birçare bulacaksiniz yolu yok. Piyango konusuna düşkünsünüz ve kazanma ihtimaliniz var. Eğer kredi veya piyangodan yüklü miktar elde ederseniz yatirima dönüştürmeli parayla para kazanmaya çalişmalisiniz. Haziran başinda 2. Ay tutulmasi yaşanacak. Bu kez burcunuzda sert bir tutulma gerçekleşecek. Başkalarinin öfkeli tepkisine maruz kalabilir, korkabilir ve yaşam stilinizi değiştirmek zorunda hissedebilirsiniz. Sevgi duygu hepimiz için sinavdan geçecek. Temmuz başinda sürprizli, yanar dönerli nefis bir tutulma mali alanda gerçekleşiyor. Özgüveninizi yükseltecek sürpriz kazanimlar ve işle ilgili gelişmeler aradiğinizi bulmakla sonuçlanacak. Sevinçten adeta havalara uçacaksiniz. Kasim sonunda son Ay tutulmasi yaşanacak. Evliyseniz ilişkiyi gözden geçirmek ve artik sohbet edememenizin nedenlerini araştirmak, yalnizsaniz evlenmek ama önce beynimiz anlaşiyor dediğiniz kişiyle taniştiğiniza emin olmak isteyeceksiniz. Bu duygusal ve romantik bir dönem değil ama gerçek ihtiyacinizin sohbet, kendini geliştirmek, birlikte eğlenmek ama eğlenirken öğrenmek olduğunu düşüneceksiniz. 2020 maddi ve manevi kazançlarla gelirken Ay tutulmalarinda nefes almak zorlaşabilir panik atak varsa aman dikkat!

21 Haziran Güneş tutulmasi mali konularda mucize yaratabilir. Ekstra gelirler kazanmaya başlayabilirsiniz veya beklenmedik şekilde piyangoda şansiniz gülebilir. Bir şekilde paraya kavuşacaksiniz. Acak gelirler alaninizda da köklü değişiklikler olacak. Bu nedenle kazancinizi iyi değerlendirmelisiniz.

14 Aralikda burcunuzda gerçekleşecek Güneş tutulmasi, yilin son firsati olacak. Tüm ay boyunca görünüşünüzü yenilemekten, evlenmeye kadar hayatinizin bir çok alaninda ani değişiklikler sağlayacak, bir sonraki yila güzel bir şekilde hazirlanacaksiniz. Dahasi aşk yaaminizla ilgili tüm hedeflerinizi de gerçekleştirmiş olacaksiniz. 2020 Sizin altin yillarinizdan biri olsun dilerim.

OĞLAK: Sezgiler ve iyimserliğin, pozitif düşüncenin yararlarını geçtiğimiz yıl boyunca umuyorum ki fark ettiniz. Eğer öyleyse 2020 sizin yılınız. Köklü değişiklikler yaşayacak, şanslı olduğunuzu kavrayacak, statü kazanacak ve disiplinli davranışların yararını göreceksiniz. Görünüşünüzü değiştirmekten, evlik gibi statünüzü değiştirecek bir yaşam biçimine geçmeye kadar her alanda köklü değişiklikler yapacak, daha çok sevilecek ve kolayca destek alacaksınız. Engellerle baş etmeyi de yine 2020’de öğreneceksiniz. 19 Aralık’dan itibaren mali konularda daha şanslı olmaya başlayacak ve birikime dönük kazançlar elde edeceksiniz. Özgüveninizde yine bu tarihden itibaren yükselecek.

Yöneticiniz Satürn burcunuzdaki yolculuğuna 22 Mart- 1 Temmuz arasında mola verecek. Neler elde ettiniz, bu süreçten neler kazandınız hepsini gözden geçirmelisiniz. Mali konularda cimrileşmeye karşı dikkatli olun. Özgüven ve motivasyonun yüksek olmasına çaba gösterin. 1 Temmuz-17 Aralık’da burcunuza dönerek son bir ders verecek, daha da güçlü olmanızı sağlayacak. 17 Aralıkdan itibaren 29 yıl sonra buluşmak üzere burcunuzu terk edecek.

2020 gücünüze güç katacak bir dizi Ay tutulmasiyla geliyor. Önce Ocak ayinda evliliğinizi sonlandirmak veya evlenmek için bir dürtü hissedeceksiniz. Yaniniza aldiğiniz egonuz ve negatif düşüncelerinizle kendinizi gaza getirip getirmediğinize emin olun. Tatli bir şifaci ve iyileştirici olursaniz her şey istediğiniz gibi hizla çözüm bulur. Baskici, otoriter ve dediğim dedik davranişlar Ay tutulmalarinin kötü sonuçlarina neden olur. Mali konularda şanslarinizin farkina varacağiniz bu tutulma döneminde başkalarina yardim eden ve iyileştiren olmayi tercih etmelisiniz. Haziran başinda kendi kişisel gelişiminiz ve ruh sağliğiniz için neyin önemli olduğunu düşünmeli, emek ve para harcamali, kendinizi iyileştirmelisiniz. Aksi halde kaza geliyorum diyecek. Gerginlik hat safhada iken yaşam size bir numara büyük gelebilir. O nedenle mutlaka bir meditasyon veya ruhsal gelişim tekniği öğrenin. Temmuz başinda 3. Ay tutulmasi  burcunuzda gerçekleşiyor. Bir yandan görünüşünüzü, kişisel imajiniz,i diğer yandan Dünyayi algilama biçiminizi değiştireceksiniz. Sürprizler yeni bir aki işaret ediyor. Heyecan katan biri veya bir bebek sayesinde hayatiniz yenilenecek. Yilin son tutulmasi Kasim ayinin sonlarina doğru iş alaninizda oluşuyor. İşinizi kolaylaştiracak bir elektronik araç almak en büyük ihtimal. Veya yeni bir şube açmak. Ya da işle ilgili bir sosyal medya hesabina sahip olmak. Seçenekler bol tabi değerlendirebilenler için.

21 Haziran Güneş tutulmasi evlilik alaninizda gerçekleşiyor. Evlenmek veya iş ortakliği kurmak için bu şansi değerlendireceksiniz elbette. Fakat iki ihtimalde yoksa yakinlarinizla aranizdaki bağ güçlenerek artacak ve hem görünüşünüzde hem hayatinizda köklü değişiklikler yaşanacak.

14 Aralikda yay burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulmasi yil sonunu dinlenerek veya belki yakinlarinizin sağlik sorunlarini çözmenin rahatliğini duyumsayarak geçirmenizi sağlayabilir. Bir şifa sanatini öğrenmek ruhunuza huzur verecek. Yogaya başlamak, ruhunuzu özgürleştirmek gibi alternatifler kişi rahat geçirmenizi sağlarken, evle ilgili uğraşlarinizda hedefe ulaşmanizi sağlayacak. Mutlu bir yil dilerim.

KOVA: 2020 iyimserlik, aydınlanma, farkındalık kazanacağınız, iç dünyanızın köklü şekilde değişeceği ve yakınlarınızın sağlığıyla ilgili güzel gelişmelerin olacağı bir yıl. Ruh sağlığınıza önem verecek, sakinleşecek, dinginleşeceksiniz. İçsel mutluluğun dış dünyada nasıl bir mutluluk getirdiğiniz yıl boyunca deneyimleyeceksiniz. Öte yandan 19 Aralık’dan itibaren Jüpiter burcunuza geçerek, bol bol seyahat etmenizi, seyahatlerde yeni dostlar edinmenizi, bu dostlarla gelişmenizi, değişmenizi, öz disiplin kazanmanızı sağlayacak. 2021 sizin yılınız olacak tabii 2020’yi iyi değerlendirir, önerilere uyarsanız.

Satürn 22 Mart-1 Temmuz arasında burcunuza yerleşerek özgürlüklere küçük bir mola vermenize neden olacak. Daha fazla sorumluluk üstelenecek, belki bir tam hastalıklarla tanışacaksınız. Çaba, disiplin ve dürüstlük anahtar kelimeleriniz olmalı. Bu kısa evre gelecek 2.5 yılınız hakkında net bilgiler içeriyor o nedenle iyi gözlemlemelisiniz. 17 Aralık’dan itibaren Satürn burcunuza yerleştiğinde daha ciddi, daha yalnız ve daha tek düze bir hayat sizi bekleyecek. Bu dönemin sonunda eğer sabırlı davranırsanız büyük bir ödül var. Kuracağınız yapı gelecek 29 yıl boyunca ürün toplayacağınız bir üretim merkezi halinde çalışacak.

2020 Özel bir yil. Tam 4 Ay tutulmasi yaşanacak. Ocak ayinin hemen başlayan ilk tutulma ile iş yaşaminizda zorlu etkilere artik göğüs geremediğinizi fark edecek değişime gideceksiniz. Evi değiştirmek belki daha küçük ama daha konforlu bir alana geçmek, iç dünyaniza iyimser ve pozitif bir bakiş açisi yerleştirmek daha mutlu hissetmeye karar vermek yapilacak en iyi şeyler. Mali konularda hayal kurmaktan korkmayin hepsini gerçekleştirme şansi bulacaksiniz. Haziran başinda arkadaşlarinizin tuzağina düşmek ve öfkeli tartişmalar içine çekilmek çok mümkün. Aman dikkatli olun sakin kalin. Bu bir sinav dönemi. Fanatik ve yiğit davranmak yerine gülümseyin, şirin olun kenara çekilin. Polemiklere dahil olmayin. Temmuz başinda ruhsal gelişim, inançlar, mantik mi sezgi mi derken kendini bir gurunun anlattiklarini dikkatle dinlerken ve etkilenirken bulacaksiniz. Sürpriz aşk alaninizdan gelecek eğer yalnizsaniz bu tutulma aşki da davet edecek. Son tutulma Kasim sonunda. 20202de aşk ateşi sizin için yaniyor. Eğer Kasim sonunda hala yalnizsaniz İkizler burcundaki Ay tutulmasi size uygun kişiyi karşiniza çikaracak. Bir ilişkini varsa belki daha iyi anlaşmanin ve anlayişi yükseltmenin yollarini keşfedeceksiniz. Yaratici projeleriniz varsa günyüzüne çikartmak için yine Kasim sonu çok uygun. Evliyseniz ve bebek sahibi olmak istiyorsaniz asim sonu Aralik başinda müjdeyi alabilirsiniz.

21 Haziran da iş ve sağlik alaninizi etkileyen bir Güneş tutulmasi gerçekleşiyor. Bir yandan yeni bir işe başlayabilirsiniz, ortamdan mutluluk duyabilirsiniz. Öte yandan ruhunuzu da çeşitli çalkalanmalar yaşayacak ve tamamen değişecek, gelişeceksiniz. Sağlikli yaşamak için hiçbir şeyi umursamamayi öğrenebilirsiniz.

Yil biterken, 14 Aralik da arkadaşlik alaninizda Güneş tutulmasi gerçekleşecek. Birlikte orijinal fikirler üretecek ve bu fikirler sayesinde önemli bir dileğini gerçekleştireceksiniz. Öte yandan yakin çevrenizle ilgili hedefleriniz var. Kitap yazdiysaniz tanitmak, daha çok taninmak gibi niyetleriniz için hedefe ulaşacağiniz desteği de bulacaksiniz. Yeni yil dileklerinizin gerçekleştiği bir yil olsun.

BALIK: İyi dostlara ve sizi motive edecek insanlara ihtiyacınız var. Kişilik olarak duyarlısınız ve yalnız kalmaya uygun değilsiniz. Bu nedenle 2020’yi dost kazanma yılı ilan etmelisiniz. Kimi arkadaşlarınızın hayatınızı köklü bir şekilde değiştirdiğini, kimilerinin size meydan okuyarak gizli düşmanlığını açığa çıkardığını göreceksiniz. Kimileri kurallarıyla size baskı yaparken, diğerleri en büyük destekçiniz olacak. Jüpiter sayesinde kazanacağınız dostlar hayatınızı neşe ve eğlenceyle dolduracak. 2020 dileklerinizi kolayca gerçekleştireceğiniz bir yıl olacak. 19 Aralık’dan itibaren ruhsal gelişime ihtiyacınız olduğunu fark edecek ve çeşitli şifa sanatlar, meditasyon teknikleri ve ruh sağlığınızı iyileştirecek kişisel gelişim yöntemleriyle tanışacaksınız. Rüyalarınız yeniden gerçek olmaya başlayacak.

Satürn 2020’nin bir bölümünü arkadaşlık alanında geçirerek daha yalnız ama daha sağlam arkadaşlar edinmeniz için teşvik edecek. 1 Temmuz-17 Aralık arasında kendi işinizi kendiniz görmeyi öğrenecek, kimsesizken bile hayatta kalmak konusunda yeni yetenekler geliştireceksiniz. 22 Mart-1 Temmuz ve 17 Aralık sonrasında ise ruhsal disiplinler geliştirmeniz, inançlarınızı yenilemeniz, mantıkla ve disiplinle kendinizi uyuşturma eğiliminizden kurtulmanız gerekiyor. Kendinizi eğiteceksiniz.

Belkide yaşadiğiniz en özel yil 2020 olacak. Tam 4 Ay tutulmai yila anlam katacak. izi ve herkesi biraz zorlayacak ama nihayete ulaşmak, aradiğini bulmak, aşka açilmak, birine güvenmek, birini çok sevmek, kendin gibi sevmek kelimelerinin içi dolacak. Ocak başinda aşk karşiniza çikabilir hem de en zorlandiğiniz bir durumda size destek vere, düşlerinize dokunan biriyle aşk yaşamaya başlayabilirsiniz. Ben zaten aşki doruklarda yaşiyorum diyorsaniz bir bebek sahibi olmak veya bir projeyi tamamlayip ödül almak yine Ocak ayinin getirileri. Haziran başinda kariyer alaninizda sinir bozucu çok zorlayici etkiler oluşacak. Belkide sizin öfkenizi durdurmaniz imkansiz olacak. Bu nedenle çok önemli bir göreve son noktayi koyacaksiniz. Bu tutulmada öfkenizi kontrol edip kendinize kizmadan, kendinizi suçlamada, enerjini yüksek tutmaya çalişarak görevlerinize odaklanirsaniz kazanan taraf olursunuz. Bitene ve gidene hoşçakal derken üzülmemelisiniz. yenilikler için işlevini kaybeden her şey bitmelidir zaten. Temmuz başinda sürprizler sizi bekleyecek hem de çevrenizden biri müjdeyi verecek. Çevrenizi değiştirecek ilginç insanlarla tanişacaksiniz. Bunlardan biri sizin için yaşamsal önemde olacak. Ve o sayede aradaşlarinizdan kimine veda etmek zorunda kalacaksiniz. Kasim sonunda son tutulma yaşanacak. Ev ve yuva alaninizi bir kez daha değiştirmek durumundasiniz. İster dekorasyon isteseniz bir ev almak olsun amaciniz her ne ise büyük şans ortaya çikacak ve aradiğinizi bulacaksiniz. 2020’yi mülk sahibi olarak kapatabilirsiniz.

21 Haziran Güneş tutulmasi yengeç burcunuzdan size bir güeş gibi gülümseyecek. Aşk yaşaminiz canlanacak. Yeniden sevmeyi hatirlayacaksiniz. Arkadaşlariniz artarken, farkli arkadaş gruplarinda olmayi seçeceksiniz. Dost çevreniz tamamen değişecek. Aşk hayatinizda bu değişimden etkilenecek.

14 Aralik da yay burcunda yilin son Güneş tutulmasi gerçekleşecek ve bu tutulma sayesinde kariyerinizde bir anda parlayacaksiniz. Sözleşmeler ve anlaşmalar yapma firsati bulacaksiniz. Gelirlerinizi arttiracak bir şans ariyorsaniz bulacaksiniz ancak aşiri harcama eğilimine dikkat etmeniz gerekiyor. Yil biterken beklenmedik mutluluklar sizi saracak. Yükseldiğiniz bir yil olmasini dilerim.