2021 Doğum Haritanız

2020 zor bir yıldı. Oğlak burcunda Satürn, Jüpiter, Pluton kavuşumu yaşandı. Bir ara Satürn kova burcuna girip tekrar eski konumuna döndü tamda o ara yasaklar başladı.
.
2021 kısmen daha kolay ve çözüm odaklı bir yıl. Önce Satürn ve Jüpiter kova burcuna yerleşecek, sonra Mars savaş çıkartmaya çalışacak, daha sonra da Jüpiter- Uranüs ve Satürn-Uranüs karesi yaşanacak. Mart’a kadar olan süreçte savaş, peş peşe yaşanan doğal afetler, uçak kazaları, hava olayları hayata güvenimizi bir kez daha sarsacak. Bu süreçte yenilenmeyi, modernizasyona geçmeyi başaranlar için sorun yok. Avantajlı olabilirler.
.
2021 boyunca çok güzel yeniaylar, nefis dolunaylar ve şahane tutulmalar var.
.
Peki siz avantajlı bir yıl geçirecek misiniz? Bütün bu iyi açılardan yararlanacak mısınız bu tamamen doğum haritanıza bağlı. Bazen gökyüzündeki sert bir açı doğum haritanıza olumlu yansıt, yararlanırsınız. Bazen güzel bir açı sizin doğum haritanızda en zorlu, en sert açıları tetikler. Sizin nasıl bir yıl geçireceğinizi en doğru şekilde kendi doğum haritanız anlatır.
.
Doğum haritasıyla gelecek öngörülerini online yapıyoru. Yüzyüze görüşmüyorum. Yazılı metin vermiyorum o tür metinler internette bedavaya bolca var. Size özel Yorumlarımı dinlerken ve izlerken ses kaydı almanıza izin veriyorum. Not tutmanız da yararınıza. 1 yıllık öngörü yapıyorum ama haritanızın durumuna göre en az 2 yıl ve 7 yıllık süreçleri de anlatıyorum. Sorularınızı cevaplamak üzere bir bölüm ayırıyorum. Bu nedenle yazılı metinlerin anlamsızlığını bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Yazılı metin otomatik programdır ve sorularınıza cevap veremez.
.
2021 yorumlarınızı almak için acele edin. Aralık sonlarına kadar bir doluluğumuz var gibi görünüyor. 1 Aralıkda ücretlerimiz değişiyor son 1 haftamız.
.
Ödemelerinizi kartla ve taksitle yapmanız mümkün.

Nice mutlu sağlıklı yıllara